Отиващата си година беше интензивна, убеден  съм, че ще приключи

...
Отиващата си година беше интензивна, убеден  съм, че ще приключи
Коментари Харесай

Община Стара Загора определи приоритетите си за 2020 година 

" Отиващата си година беше интензивна, убеден  съм, че ще завърши сполучливо и във финансов проект ", разяснява пред публицисти кметът на община Стара Загора Живко Тодоров. Той напомни, че продължава работата по няколко огромни обекта - зоопарка, ул. „ Иван Вазов “ и плана за ВиК инсталацията на, кв. „ Самара-1 “, и заяви, че е подписан и договорът за „ Самара-2 “.
Обявени са публични поръчки за ремонта на Станционната градина, на Летния спектакъл в парк, " Митрополит Методий Кусев ", на Руския пазар и за рекултивация на остарялото бунище.
До края на актуалната година ще бъде пусната и процедурата за 33 нови електрически рейса и зарядни станции. Работи се за въвеждането на „ мъдро “ паркиране и посредством особено приложение в действително време водачите ще виждат свободните паркоместа в зелената зона на града, а през 2020-а би трябвало да се одобри и дълго чаканият общоприет проект за организация на придвижването в Стара Загора. 
Живко Тодоров добави, че идната година ще е доста интензивна за Стара Загора. " Ще работим за това да бъдат по-успешно осъществени плановете в сравнение с досега. Това значи да следим прецизно за периодите, да изберем правилни и качествени реализатори “, сподели той. Образованието и общинското опазване на здравето ще са целите в работата на кметския екип през идната. „ Трябва да се придобие постройката на бившето АГ, където ще пребазираме огромна част от общинските здравни заведения, с цел да имаме по-добра и качествена услуга ”, посочи Тодоров. Намеренията са постройката да стане благосъстоятелност на общината против дълга Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване " Проф. доктор Стоян Киркович " и общинският терен върху, който се намира постройката й. Предвижда се към здравния център за доболнична помощ да има паркинг, който в допълнение да улесни жителите на Стара Загора.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР